Mitsubishi

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

 

  • Sistem extrem de avansat 4WD
  • Emisii ultra scazute de CO2: 39g/km (NEDC)
  • Costuri scazute de rulare
  • Autonomie mod electric (EV) de 45 km (WLTP)
Tehnologie hibrid avansată
Eclipse Cross PHEV este succesorul modelului de succes Outlander PHEV, SUV-ul nostru 4×4 cu 5 locuri, deschizător de drumuri, care a câștigat între timp 21 de premii la nivel global. Tehnologiile revoluționare îl fac pe Eclipse Cross PHEV extrem de responsiv și remarcabil de silențios.
Un SUV coupe atrăgător, care întoarce priviri
De ce să mergi ca toți ceilalți? Alegeți liniile îndrăznețe și aspectul sculptural. Oamenii care vor să atragă atenția conduc acest SUV de înaltă-performanță, cu caracteristici remarcabile off-road și on-road.
Sportiv la exterior, sofisticat la interior
2021 Eclipse Cross PHEV are un bord bazat pe conceptul unei axe orizontale. Acest lucru înseamnă că toate instrumentele și controalele sunt la îndemână și exact acolo unde ai nevoie de ele.
SIGURANȚA
Echipat cu un set de funcții avansate, Eclipse Cross PHEV 2021 este unul din cele mai sigure vehicule din clasa sa.
Mitsubishi Space Star

 

  • Consum redus
  • Spatiu pentru 5 adulti
  • Usor de parcat
  • Spatiu generos pentru bagaje
Partenerul ideal în oraș
Dorești o mașină cu un interior flexibil și confortabil? O mașină care oferă o eficiență de top a combustibilului pentru clasa sa? O mașină care își face drum ușor prin trafic, care e distractiv de condus și ușor de parcat? Aici intră în scenă Mitsubishi Space Star. Este companionul tău ideal.
O declarație curajoasă
O capotă joasă, conică, faruri puternice Bi-Xenon și o bară de protecție joasă cu o grilă cromată, oferă modelului Space Star un aspect sportiv. Dacă dorești să faci impresie, ai nevoie de Space Star.
O mulțime de spațiu interior
Space Star poate arăta ca un hatchback compact din exterior, dar înăuntru este o altă poveste. Accentul se pune pe spațiu și confort; există suficient spațiu pentru cinci adulți, iar bancheta din spate fiind reglabilă, acest lucru se traduce printr-un spațiu de bagaje suficient de flexibil pentru toate nevoile.
O mașină mică cu siguranță ridicată
Space Star dispune de mai multe sisteme avansate care au grijă de siguranța ta. Printre acestea se numără Controlul Tracțiunii și Stabilității, un sistem avansat de frânare și Hill Start Assist (asistența la pornirea în rampă).

Program de lucru:
L-V: 8.00 – 17.30

Vanzari auto:
0733.020.427
adrian.ardelean@pex.ro 

Piese schimb:
0733020434 – 0733020437
piese1@pex.ro

Programari Service:
0733020440 – 0733020681
service1@pex.ro