Farma

PEX FARMACIE

Centrul de Afacere PEX Farmacii

Pe piata farmaceutica din Ploiesti, functionam cu trei unitati farmaceutice AMON-PEX, cunoscute ca farmacii in care se desfasoara o activitate de calitate si profesionala, orientate spre traditie si pacient. Avem personal calificat si amabil la care adaugam o atmosfera placuta si ambianta primitoare. Sloganul nostru este: AMON PEX – farmaciile tale de incredere.

Farmaciile AMON-PEX sunt o afacere de familie, cu tradiție din 1991 pe piața farmaceutică din Ploiești.
Cunoscute ca farmacii în care se desfașoară o activitate de înaltă calitate profesională, orientată spre tradiție și pacient, funcționăm cu trei unități farmaceutice în Ploiești. Avem personal calificat și amabil la care adaugăm o atmosferă placută și ambianță primitoare.
Farmaciile noastre dispun de o gamă variată de produse pentru a putea onora cereri la orice nivel de preț și calitate. Printre serviciile AMON-PEX se numără eliberarea de medicamente în regim compensat și cu plată integrală conform legislatiei in vigoare, vânzarea de produse naturiste de origine vegetală, animală și minerală, ceaiuri, produse parafarmaceutice precum și servicii de măsurare a tensiunii arteriale, greutății și înălțimii.
Medicamentele se eliberează din stocul disponibil în farmacii sau prin precomandă care se onorează în maxim 24 ore, astfel încât pacientul să fie tratat cu respectul și considerația cuvenite.
Printre produsele care ne diferențiază de concurență se numără o gamă variată de creme nutritive pentru față, medicamente pentru homeopatie precum și serviciile de terapie florală Bach și aromaterapie.
 
AMON PEX – farmacia ta de încredere!
 
🎯 str. Rudului nr. 78 | ☎️ 0244.541.577 – farmacie@pex.ro
🎯 str. Gh. Gr. Cantacuzino nr. 145 | ☎️ 0244.519.948 – farmacie2@pex.ro
🎯 str. Romană nr. 37 | 📲 0745.162.357 – farmacie3@pex.ro