Service VW, Seat, Skoda

Programare service online

Programarea Dumneavoastră va fi valabila dupa ce veți primi mesajul de confirmare din partea noastră în maxim 24 de ore.

programare_online
programare_online

Programare telefonică

Mecanică & Electrică: 0735.600.678

Caroserie: 0735.600.679

Service Cube
Servicii suplimentare despre starea mașinii tale

De multe ori lăsăm mașina în service pentru diverse reparații sau întreținere, iar tehnicianul constată și alte probleme ce necesită atenție. De acum, le poți vedea chiar tu, cu ajutorul pozelor sau filmelor realizate de tehnicienii noștri, și poți extinde comanda de service, având posibilitatea de a accepta sau respinge oferta primită,

Te conectezi cu un singur click! Accesează link-ul service.cube.digital și autentifică-te cu codul TAN. În fereastra de comandă poți vedea datele automobilului tău de service și informațiile de contact ale consilierului de service, precum și lucrările deja comandate. În “Poziții deschise” vei găsi oferta pentru lucrările suplimentare necesare.

Vizualizezi online lucrările suplimentare necesare. Vezi defecțiunile care trebuie reparate. Acceptă sau respinge lucrările suplimentare propuse. În cazul în care comanda se extinde, selectează “Continuă” pentru a vedea sumarul comenzii si a o confirma. Astfel și prețul comenzii de va modifica. Vei primi un e-mail de confirmare, cu toate informațiile despre lucrările de respinse și comandate.

Ultimul pas este de a-i răspunde consilierului de service.

Dragi clienti,

Prioritatea noastra absoluta la PEX PLOIESTI este asigurarea sanatatii si a sigurantei atat a clientilor, cat si a angajatilor nostri. Situatia actuala, generata de pandemia COVID-19, nu permite continuarea lucrarilor in ritmul obisnuit.

Astfel, am decis sa restrictionam accesul clientilor în Service incepand cu data de 30 martie 2020, programul de lucru cu publicul este flexibil, fiind:

Luni -Vineri:  8.00-17.00

PEX PLOIESTI ramane deschis.

Ne puteti contacta în continuare prin intermediul formularelor de e-mail / web, dar va rugam sa retineti ca vom acorda prioritate solicitarilor clientilor care sunt lucratori cheie in sectoarele cruciale (posta, producatorii, distribuitori de alimente, medicamente – partenerii nostri traditionali si incercam sa ii sustinem, cat putem, si pe aceasta perioada) cat si celor cu cerinte urgente de mobilitate. Am dori sa va multumim anticipat pentru cooperarea si intelegerea dvs. în aceste momente dificile.

Pentru a reduce riscurile de contaminare si a organiza în mod optim operatiunile noastre, vom proceda în felul urmator:

Programarile se pot face:

📞  telefonic 0244 596 751 sau contact la tel: 0733 020 440;

📧 prin email: service1@pex.ro

Veti fi contactat de consilierul service pentru a stabili data si ora programarii, si alegerea modului de predare a masinii. Dat fiind situatia creata de criza sanitara pe care o traversam, PEX SRL PLOIESTI a decis inca de la inceputul starii de urgenta, sa vina in intampinarea clientilor prin:

  • Serviciul Preluare-Predare, cu partener extern:
    • Tariful este de 142.8 lei (inclusiv TVA) pentru Serviciul Preluare si
    • Tariful de 285,6 lei pentru Serviciul Preluare – Predare.
  • Promovam serviciul de preluare/predare catre clienti pe toate canalele (sit, e-mail, social media, telefonic, etc.).

Important! Asiguram Serviciul de dezinfectare si decontaminare cu OZON, Tariful este de 80 lei cu TVA inclus.

Asiguram măsuri de siguranță in service si shoowroom prin dezinfectare cu solutii pe baza de clor, iar a mainilor cu solutii dezinfectante pe baza de alcool

Cum procedam:

  1. Autovehiculele se predau/se ridica de catre client direct la Service PEX,
  2. Autovehiculele pot fi ridicate de catre PEX prin intermediul partenerului – serviciu externalizat – de la domiciliul clientului, cu ajutorul platformei de tractari auto. Asiguram aducerea autoturismului înapoi la domiciliu, dupa reparatie. (*) Serviciu contra-cost.

Masina va fi dezinfectata temeinic (interior si exterior) înainte de a fi introdusa în service. PEX detine o instalatie de producere OZON. Noi dezinfectam autoturismul si inainte si dupa efectuarea reparatiei in service.

Ce este OZONUL?

Ozonul O3, denumit “oxygen activ” contine trei atomi de oxogen, prin urmare nu putem respira normal inhaland acest gaz. Ozonul ocupa locul doi in lume ca si putere de sterilizare si poate fi folosit pentru a distruge bacterii, virusi si mirosuri. In natura ozonul se produce ca urmare a fulgerelor care apar in timpul furtunilor, iar dupa o ploaie cu fulgere se simte un miros de aer curat. Cu toate acestea, noi suntem familiarizati cu ozonul de la cititul “strat de ozon”, care inconjoara planeta si este mai sus de atmosfera terestra. Aici ozonul este creat de razele ultra-violete ale soarelui. Acesta are rolul de a ne proteja de radiatiile ultraviolete.

Este periculos OZONUL?

Nivelul corect este atunci cand  ozonul generat este consumat. Oamenii nu pot sta intr-un mediu cu ozon mai mare de 0,1 ppm (parti per million), peste aceasta masura OZONUL poate produce grave probleme respiratorii. Ozonul este cunoscut de peste un secol . Mai multe agentii de reglementare, inclusiv Occupational Safety and Health Administration USA ( OSHA), au prevazut ca nivelul admisibil de Ozon residual in conditii de siguranta pentru oameni este de 0,10 ppm. Este de retinut ca acest nivel admisibil este pentru o expunere continua de-a luncul unei zile intregi, timp de 8 ore/5 zile pe saptamana. Peste acest nivel admisibil se pot produce dureri de cap, dureri in gat, iritatii ale ochilor si a nasului.

Cum functioneaza OZONUL?

Chiar daca ozonul este foarte puternic, are un ciclu de viata foarte scurt. Cand intra in contact cu diversi contaminanti, cum ar fi bacterii sau virusi, mirosuri, acestea sunt distruse complet printr-un proces de oxidare. Ozonul astfel revine la oxigen.

Cum se produce OZONUL?

Exista doua metode de producere a ozonului:

  • Ultra-violetele (UV) creeaza ozon, atunci cand o lungime de unda UV de 254 nm (nanometri), loveste un atom de oxigen. Molecula (O2) se imparte in doi atomi (O), care se combina cu o alta molecula de oxigen (O2) pentru a forma ozon (O3).
  • Descarcare electrica creaza ozon, prin aplicarea de inalta tensiune de la o grila metalica intre doua dielectrice.

Cat dureaza OZONUL?

Imediat ce se formeaza ozonul in generator si este dispersat in incinta ( autoturism, camera) acesta revine inapoi in oxigen (O2). Aceasta etapa are loc in mai multe procese care includ: reactia de oxidare cu un material organic, cum ar fi bacterii, virusri, mirosuri, fum, care consuma din ozon prin reactii de oxidare. In plus ozonul in sine are un timp de injumatatire, ceea ce inseamna ca ozonul creat revine la oxigen, de obicei in 20-30 minute.

Pe durata lucrarilor, protejam scaunele, volanul, schimbatorul de viteze si alte puncte de contact cu folie din plastic.

Factura se trimite electronic si se accepta doar plata prin mijloace electronice sau bancare!

Dupa confirmarea platii facturii, masina poate fi ridicata din parcarea exterioara PEX sau predata cu serviciul externalizat, respectiv returnata la domiciliu, dupa caz.

Va rugam sa urmariti canalele noastre de comunicare online social media, cat si website-ul www.pex.ro, pentru update-uri ulterioare. Vom pastra legatura cu dumneavoastra prin email si telefonic, va vom raspunde bucurosi intrebarilor trimise în tot acest timp.

Va rugam sa respectati indicatiile autoritatilor si sa aveti grija de voi si de cei dragi!

Multa sanatate !  Sa ne revedem cu bine in curand !

Service autorizat: Volkswagen, SEAT, Skoda, PEX PLOIESTI,  DN1-B, iesirea spre Buzau, nr. 507

CONSTATARI DAUNE CASCO SI RCA

VOLKSWAGEN SERVICE SI ACCESORII

Vw - Noutăți și oferte

Filme Volkswagen

Daune

Schimbare si depozitare roți

ŠKODA SERVICE SI ACCESORII

ŠKODA-Noutăți și oferte

Filme ŠKODA

Daune

Schimbare si depozitare roți

SEAT SERVICE SI ACCESORII

SEAT- Noutăți și oferte

Filme Seat

Daune

Schimbare si depozitare roți

X