OFERTA MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV

MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV

E atractiv. E sportiv. Iar acum este disponibil ca vehicul plug-in hibrid electric.
De la 31.989 € tva inclus, prin Programul Rabla Plus

Livrare imediată, din stoc!

Profită acum de oferta specială, in limita stocului disponibil: de la 31.989 Euro TVA inclus, prin Programul Rabla Plus!

 

ECLIPSE CROSS PHEV

Programeaza un test drive!

Dinamic, inovator și provocator, Eclipse Cross PHEV este SUV-ul Coupé Plug in Hibrid 4×4 Mitsubishi Motors, cu aspect atractiv și un stil de condus sportiv, care inaugureazã noul limbaj de design al producãtorului japonez Mitsubishi Motors Corporation, aducând segmentului o multime de caracteristici inovatoare.

ECLIPSE CROSS PHEV

Discount minim garantat: -3.570 € TVA inclus

Versiunea din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Contravalorea exemplificativă a primei de casare pentru achizitia unui autoturism PHEV: 6.531 euro TVA inclus (29.000 RON, ecotichet pentru 2 Rable + 1.500 RON ecobonus 1 Rabla > 15 ani + 1.500 RON ecobonus 2 Rable > 15 ani), a fost calculată la un curs de schimb de 4.9000 RON / 1 EUR. Valoarea finală de achiziție poate varia în functie de cursul de schimb RON/EURO la data tranzacției și/ sau la data emiterii documentației de finanțare/ achiziție.

**Pretul a fost calculat astfel: din pretul de lista (42,090 €), au fost scazute urmatoarele:

– 3.570 € Discount oferta;

– 6.531 € Tichet Rabla Plus, cu conditia casarii a 2 autovehicule cu vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si/sau care au norma de poluare Euro 3 sau inferioara;

Pret oferta prin Rabla Plus: 31.989 Euro TVA inclus

Preturile de lista si preturile recomandate de oferta, afisate pe acest site, reprezinta preturi de vanzare recomandate, fara caracter obligatoriu pentru dealerii autorizati. Preturile contin TVA. Pentru prețul final de vânzare al autoturismelor, vă rugăm să vă adresați dealerului autorizat selectat.

M CAR TRADING isi rezerva dreptul de a modifica prezenta lista de preturi afisata, fara nicio informare prealabila.

PROGRAMEAZA UN TEST DRIVE ACUM!
Doriți să experimentați emoția de a conduce o mașină Mitsubishi? Alege aici modelul potrivit pentru tine.