Distributie

distributie

PEX DISTRIBUTIE

Prin centrul de afacere PEX Distribuție oferim o gamă variată de produse de la vopsea și materiale de finisaj pentru aplicații în industria auto, arhitecturală, producție și acoperiri speciale în domeniul militar.
 
Încă din 1992 oferim o gamă completă de produse prin magazinele proprii și prin distribuitorii din jud. Prahova și Buzău.
 
Mărcile pe care cu mândrie le reprezentăm:

Gama de produse ATOMIUM oferă aditivi și lubrifianți auto care vizează protejarea motorului auto, refacerea suprafețelor de frecare, prelungirea ciclului de viață al motoarelor cu ardere internă, mecanisme, cutii de viteze.

Simple ® Green este unul dintre cei mai versatili detergenți universali pe care ii poti cumpara! Este non-toxic si biodegradabil, fără utilizarea substanțelor chimice nocive.

GAT mBH & Co. KG este o companie tanara si inovatoare, cu accent pe dezvoltarea și vânzarea de servicii premium si produse de întreținere pentru industria de automobile.

Casa visurilor poate fi cu un pas mai aproape, alegand dintr-o gama variata de culori si tipuri de granulatie, in functie de efectul dorit. In culori deschise care dau senzatia de lumina si spatiu sau in culori inchise, contrastante, pe toate le gasiti in magazinele noastre.

Gama completa de vopsele auto si accesorii destinate vopsitoriilor profesionale din industria auto

Marca Selemix este sistemul industrial de acoperiri industriale al PPG Industries, potrivit pentru toate suprafetele si pentru o varietate de aplicatii din industriile usoare.