Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Autonomie

Gata cu teama legată de autonomie! Eclipse Cross PHEV are o baterie de mare capacitate de 13,8 kWh și un nou motor pe benzină foarte eficient de 2,4 litri, care îi permit să meargă mai mult decât credeți.

Incarcarea

La fel de ușor ca încărcarea unui telefon Încărcarea modelului Eclipse Cross PHEV este la fel de simplă ca și încărcarea telefonului dvs. Îl puteți încărca la orice priză de rețea din UE sau puteți instala un încărcător dedicat, precum și la mii de puncte publice de încărcare din UE.

Costuri de rulare

Aceeași navetă. Acum cu costuri mai mici Eclipse Cross PHEV va rula 45 km în modul pur electric (EV), astfel încât costurile de rulare vor fi considerabil mai scăzute. Nu doar atât, dar impozitul pe mașina va fi mai mic și nu veți plăti taxe suplimentare.

8 ani garanție pentru bateria de tracțiune

MMC garantează că bateria principală (de tracțiune) pentru modelul Eclipse Cross PHEV, menține o capacitate de 66% sau mai mult, într-o perioadă de:

• 8 ani de la data primei înmatriculări a vehiculului, sau

• 160.000 km,

în funcție de ce eveniment are loc primul de la data de inceput a garanției..

În cazul sesizarilor clientului și în cazul în care capacitatea bateriei este mai mică de 66%, înlocuirea bateriei principale (de tracțiune) este acoperită de garanție.

In cazul dezasamblarii neautorizate, garantia pentru bateria de tractiune nu mai este valabila.

 
 
TEHNOLOGIA ECLIPSE CROSS PHEV

Tehnologie hibrid avansată

Eclipse Cross PHEV este succesorul modelului de succes Outlander PHEV, SUV-ul nostru 4×4 cu 5 locuri, deschizător de drumuri, care a câștigat între timp 21 de premii la nivel global. Tehnologiile revoluționare îl fac pe Eclipse Cross PHEV extrem de responsiv și remarcabil de silențios.
MAȘINA

O nouă experiență la volanul PHEV

Așezați-vă la volan și bucurați-vă de o nouă experiență marca Mitsubishi Motors. Suntem inventatorii SUV-ului 4×4 PHEV.

 
 
 
 
EXTERIOR

Un SUV coupe atrăgător, care întoarce priviri

De ce să mergi ca toți ceilalți? Alegeți liniile îndrăznețe și aspectul sculptural. Oamenii care vor să atragă atenția conduc acest SUV de înaltă-performanță, cu caracteristici remarcabile off-road și on-road.

 
 
 
INTERIOR

Sportiv la exterior, sofisticat la interior

Eclipse Cross PHEV are un bord bazat pe conceptul unei axe orizontale. Acest lucru înseamnă că toate instrumentele și controalele sunt la îndemână și exact acolo unde ai nevoie de ele.

 
 
 
 
 
 
 
Tehnologii avansate de siguranță pentru asistarea șoferului

SIGURANȚA

Echipat cu un set de funcții avansate, Eclipse Cross PHEV 2021 este unul din cele mai sigure vehicule din clasa sa.

*Informațiile prezentate pe acest site au fost actualizate cu cea mai mare grijă posibilă. Totuși, schimbările de model, design, specificații tehnice, vizualuri sau orice alte informații de pe acest site se pot modifica în orice moment fără un anunț în prealabil. Ofertele și campaniile prezentate pe acest site sunt supuse unor termene și condiții și sunt valabile în limita stocului disponibil. Toate versiunile de echipare ale autovehiculelor expuse pe acest site sunt cu titlu de prezentare. PEX PLOIESTI îşi rezervă dreptul de a introduce, în orice moment, modificări ale specificaţiilor, echipărilor şi preţurilor vehiculelor sale.