Distributie – Simple Green

banner_simple_green_1200x300

Ce este Simple Green?

Simple ® Green este unul dintre cei mai versatili detergenți universali pe care ii poti cumpara! Este non-toxic si biodegradabil, fără utilizarea substanțelor chimice nocive. Pentru că este un concentrat, puteți face dilutii personalizate Simple Green pentru a curăța aproape orice. Acesta înlocuiește solutiile de curățare generale și de specialitate, detergenți, solvenți și degresanți pe care le utilizați acum!

Descoperiți valoarea și puterea produselor Simple Green:

 • Non-toxic, biodegradabil
 • Non-ionic, non-inflamabil, non-abraziv
 • Scutit de cerintele de protectie pentru materiale periculoase si de manipulare specială
 • Concentrat economic
 • Alternativa mai sigura la substanțe chimice periculoase și solvenți

Simple Green este la fel de puternic pe cat este de sigur. Ceea ce îl face unul dintre cele mai eficiente produse pentru a elimina pete de ulei, lubrifianti, unsori si murdaria de pe orice suprafață lavabilă. Concentrat, pe baza de apa curata / degresant conține un amestec de penetranti sintetici, de înaltă calitate, activati de apa rece / calda. Personalizat se diluează pentru curățarea de specialitate. Se utilizeaza într-o gamă largă de aplicații, inclusiv tancuri de scufundare. Are un pH ușor de 9.3 – 9.5 si un miros placut de sasafras. Nu conține petrol.

Aplicatii:

 • Motoare și mașini
 • Tancuri de scufundare pentru spalat piese, curatatorii de aburi și pulverizatoare sub presiune
 • Instalațiile de prelucrare a produselor alimentare și a zonelor de preparare a alimentelor (gratare, guri de aerisire, etc)
 • Degresare înainte de vopsire, placare sau sudare
 • Spălarea podelelor și întreținere generală
 • Spalarea flotei de vehicule

Înlocuieste substantele care ataca stratul de ozon (ODS) și substanțele chimice periculoase. Respectă cerințele CE, nu este nevoie de etichete de avertizare ODS.
Economisește timp prin ruperea definitiva a grasimilor si namolului, si inlaturarea lor de pe toate suprafetele printr-o clatire simpla cu apa.
Economiseste bani prin eliminarea necesarului de detergenți universali cu unica aplicare. Concentrat, permite amestecarea personalizata pentru adaptarea la nevoile dvs. de curățare.
Reduce costurile legate de eliminarea deșeurilor periculoase, precum și costurile cu echipamentul de protectie necesar pentru manipularea substantelor cu pH ridicat și a celor caustice.
Reduce munca fizica necesara pentru perierea si frecarea suprafetelor.

Imagini cu rezultatele aplicarii produselor Simple Green

Imagini cu rezultatele aplicarii produselor Simple Green

Produse Simple Green - Industrial

simple_green_all_purpose_300x300

Simple Green Original

curatitor si degresant concentrat

CONCENTRAT – NONTOXIC – BIODEGRADABIL – NEINFLAMABIL – NECOROZIV – INLOCUIESTE SUBSTANTELE CHIMICE PERICULOASE SI SOLVENTII
Pentru aplicatii industriale si profesionale. Simple Green Original este un curatitor si degresant concentrat ce lasa in urma un miros placut de sasafras sau lamaie. Poate fi utilizat pe toate suprafetele lavabile. Economic, elimina uleiurile, grasimile, funinginea si lubrifiantii.

simple_green_crystal_300x300

Simple Green Crystal

curatitor si degresant industrial

CONCENTRAT – NONTOXIC – BIODEGRADABIL – NEINFLAMABIL – NECOROZIV – NEABRAZIV – FARA MIROS – FARA COLORANTI – EMISII SCAZUTE DE SUBSTANTE ORGANICE VOLATILE
Se utilizeaza pentru toate tipurile de curatari delicate, industriale si profesionale. Poate inlocui multi detergenti si solventi toxici periculosi. Poate fi diluat cu apa rece sau calda, dulce sau sarata. Poate fi utilizat pe toate suprafetele lavabile si neporoase. Poate fi clatit fara a lasa reziduri.

simple_green_aviation_300x300

Extrem Simple Green

curatari de precizie inclusiv pt. industria aviatica

Curatitor pentru aplicatii de precizie si pentru industria aeronautica de la Simple Green, „taie” prin straturile dure, stratificate de grasime, petrol, murdarie, poluare, reziduri de insecte, soluri contaminate. Nu cauzeaza coroziuni ale metalelor, plasticelor, vopselei sau altor materiale de acoperire. Formula necoroziva a produsului Extrem il face ideal si pentru spalarile de piese.

simple_green_limescale_300x300

Simple Green Anticalcar

CURATA DEPOZITELE DE CALCAR SI DE SAPUN – DEZODORIZANT – NU CONTINE AMONIAC, CLOR SAU FOSFOR
Special dezvoltat pentru a elimina in mod eficient depunerile de calcar, sapun si alte depozite minerale. Folosirea regulata preintampina formarea calcarului. Mirosul sau elimina eficient mirosurile neplacute.

Domenii de aplicare

Familia de degresanti si curatitori Simple Green are potentialul si experienta de lucru in urmatoarele domenii ale industriilor:
– Minerit
– Petrol si gaze
– Metalurgie, suduri si lucrari in otel si metal/ degresari in pre-vopsiri/ tratamente de suprafata
– Farmaceutic/ Chimice/ Biotech
– Aviatie/ Aerospatiale
– Militar
– Alimentar si a bauturilor/ fabrice de bere, etc

PENTRU DETALII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI:

Toate campurile marcate sunt campuri obligatorii.
Prin prezenta, am luat la cunostinta faptul ca datele furnizate de mine, personale si non-personale, vor fi prelucrate de catre PEX SRL, in conformitate cu Declaratia privind protectia datelor. Datele sunt stocate si prelucrate exclusiv pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra.