Distributie – GAT

banner_gat_1200x300

Ce este G.A.T.?

GAT mBH & Co. KG este o companie tanara si inovatoare, cu accent pe dezvoltarea și vânzarea de servicii premium si produse de întreținere pentru industria de automobile. Produsele noastre de înaltă performanță combină cele mai recente cunoștințe ale științei chimice cu dezvoltări recente din domeniul ingineriei auto și al motoarelor.
Pentru certificarea calitatii produselor GAT cooperăm cu universități, institute de cercetare în domeniul industriei și cu institutele de standardizare controlate de guvern (de exemplu, TUV)
Odată cu crearea GAT am combinat perfect vânzările de produse bine cunoscute cu dezvoltarea de noi produse și concepte, deoarece diferitele condiții economice și locale necesită soluții individuale.
PEX s.r.l. este o companie cu capital romanesc specializata pe distributia de produse pentru industria auto precum si pe servicii de vanzare si intretinere pentru autoturisme.
Parteneriatul inceput in anul 2016 cu corporatia GAT ne asigura importul in Romania pentru toata gama de aditivi inovatori, de înaltă performanță.

Beneficii utilizare aditivi G.A.T.

SISTEM COMBUSTIBIL

SISTEM ULEI

Elimină contaminarea cauzată operațional în întregul sistem de combustibil din rezervor pana în camera de ardere. Dizolvă rășini și gume în carburator si sistemul de injectie. Îndepărtează cocsificarea și rezidurile de carbon nearse din zona superioară a cilindrului. Se combină și adsoarbe apa din rezervor (rezultată din condens) și din întregul sistem de combustibil, apoi o elimină prin ardere. Îmbunătățeste performanța motorului și reduce emisiile de gaze de eșapament. Protejează împotriva coroziunii și prelungește considerabil durata de viață a sistemului de combustibil și a convertorului catalitic. Imbunatateste performantele combustibilului, rezultand o putere mai mare a motorului si un consum mai scazut de carburant.

Purifică motorul și neutralizează rezidurile agresive din procesul de ardere. Dizolvă eficient depunerile și rașinele formate în timpul exploatării, din întregul sistem de ulei, care apoi pot fi îndepărtate cu ușurință odata cu uleiul uzat în timpul schimbării acestuia.
Rezultatele sunt o compresie îmbunătățită considerabil și stabilă în toți cilindrii. Reduce consumul de combustibil și ulei, precum și uzura motorului. Reduce emisiile de gaze nocive, sprijină mediul și prelungește durata de viață a convertorului catalitic. Evită contaminarea uleiului proaspăt cu rezidurile și depozitele uleiului uzat.

SISTEM RACIRE

SISTEM A/C

Previne pierderea de lichid de răcire și protejează împotriva deteriorării motorului. Ajută la evitarea lucrărilor de reparații costisitoare. Îmbunătățește performanțele de încălzire și răcire. Crește eficiența sistemului de răcire și prelungește durata de viață a tuturor agregatelor.

Curăța și dezinfecteaza sistemului de aer condiționat și interiorului vehiculului. Elimină mirosurile neplăcute. Ucide în mod eficient bacteriile și alte microorganisme. Oferă aer curat și proaspăt. Oferă un miros plăcut și proaspăt interiorului autoturismului.