Auto – Filme Volkswagen

Bateriile Originale Volkswagen

Tot mai multe sisteme de asistență asigură deplasarea confortabilă și mai ecologică. Premisa: o baterie puternică, ce furnizează autovehiculului tău Volkswagen energia de care are nevoie.

Piesele de Caroserie Originale Volkswagen

… sunt create în timpul fazei de dezvoltare a fiecărui model în parte şi, de aceea, au întotdeauna dimensiuni exacte şi se potrivesc.

Nu lăsa vremea rea să te surprindă. Vino la PEX Ploiesti și fă din timp verificarea de iarnă pentru Volkswagen-ul

Stiati ca chair si cei care au acuitate vizuala normala dispun in timpul noptii de doar circa cinci procente din capacitatea de vedere din timpul zilei? Becurile originale Volkswagen pastreaza un nivel constant de iluminare, conform cu standardele ECE, pana cu putin timp inainte de sfarsitul duratei lor de viata.
Curele de distribuție Originale Volkswagen

… sunt confecţionate din fibre de sticlă şi sintetice de înaltă rezistenţă. Au un strat rezistent la uzură şi pot face faţă rigorilor unei utilizări dure, frecvente şi într-o gamă variată de condiţii.

… fac posibilă păstrarea, în orice moment, a reglajelor precise ale motorului.

… sunt extrem de rezistente la căldură şi umezeală şi pot suporta fluctuaţii de temperatură, care variază între frigul polar şi căldura mistuitoare a motorului.

Piesele Economice Volkswagen

…  au fost proiectate special pentru automobilele cu experienţă mai mare de cinci ani, pentru a permite reparaţii avantajoase, adaptate vârstei automobilului. 

… sunt disponibile în pachete cu preţuri atractive, ce includ şi manopera. De aceea, vei şti încă de la început cât va costa reparaţia. 

… sunt disponibile pentru repararea multor piese de uzură comune. De exemplu, există plăcuţe şi discuri de frână, tobe de eşapament, baterii şi amortizoare în variantă economică.

Filtrul antialergenic Volkswagen
Pentru sănătatea ta și a pasagerilor igienizează instalația de climatizare și schimbă filtrul de polen și praf cu unul antialergenic.
Filtrul antialergenic
– captează și neutralizează alergenii
– filtrează substanțele toxice
– previne formarea mirosurilor neplăcute

 

Filtrele de praf si polen originale de laVolkswagen au strat suplimentar de carbune activ, reduc mirosurile si fixeaza agentii daunatori gazosi. Ozonul este astfel aproape in totalitate transformat in oxigen.

Pentru siguranța călătoriilor tale verifică periodic sistemul de frânare.

Stergatoarele originale Volkswagen.

Atunci cand lamele stergatoarelor sunt deteriorate, ele lasa dare sau o pelicula de murdarie pe parbriz si pot scartai sau sari de pe sticla. Acestea sunt semne clare ca ar trebui schimbate.

Stergatoarele Originale Volkswagen au un indicator de uzura integrat, care va reaminti soferului cand este momentul sa schimbe lamele.


Franele Volkswagen.
Cand un automobil franeaza placutele de frana sunt presate pe discurile de frana care se rotesc. In timpul acestui proces, placutele si discurile de frana se uzeaza. Daca franele de pe o parte a automobilului sunt mai uzate decat cele de pe partea opusa, pericolul de derapaj creste.
Franele originale Volkswagen pot rezista unor conditii de exploatare extrem de dure. Desi placutele de frana pot fi presate pe discuri cu o tona forta, in timpul unei franari de urgenta, discurile de frana nu se vor deforma sau sparge.

In partea frontala a motorului este pozitionata cureaua de distribuitie, care conecteaza arborele cotit de axul cu came. Curelele de distribuitie originale Volkswagen, sunt confectionate din fibra de sticla si sintetice de inalta rezistenta. Au un strat rezistent la uzura si pot face fata rigorilor unei utilizari dure, frecvente si intr-o gama variata de conditii.

Un parbriz trebuie sa ofere mereu vizibiliate impecabila. La urma urmei, siguranta in trafic este posibila doar pentru cei care pot vedea tot. Parbrizele originale Volkswagen, sunt proiectate confom specificatiilor producatorului, tinadu-se cont de cerintele intregii game de modele, in asa fel incat sa poate fi pastrat efectul de stabilitate in structura automobilului.

Călătoreşte în siguranţă cu anvelopele potrivite

Informaţii utile despre anvelopele de iarnă

❄️🌨️ Nu lăsa vremea rea să te ia prin surprindere!
Pregătește-ți din timp automobilul pentru sezonul rece.

Toamna si iarna. Temperaturi scazute, umiditate ridicata, zapada, gheata, sare si nisip pe drumuri…Acestea sunt conditiile pentru care soferii ar trebui sa isi pregateasca masinile. Mecanicii de la service-ul autorizat PEX efectueaza toate verificarile si lucreaza in concordanta cu indicatiile producatorului. Ca rezultat, poti conta pe ei in pregatirea masinii tale pentru sezonul de iarna.

Piesele Economice reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă? Acestea sunt proiectate special pentru aceste automobile şi le păstrează valoarea de piaţă actuală.

…  au fost proiectate special pentru automobilele cu experienţă mai mare de cinci ani, pentru a permite reparaţii avantajoase, adaptate vârstei automobilului. 

… sunt piese originale şi se bucură de aportul tehnologic al mărcii. Acestea sunt testate şi aprobate de către inginerii noştri.

X