Auto – Filme Skoda

Bateriile originale ŠKODA
📌 furnizează energia necesară motorului şi altor sisteme electrice.
📌 oferă garanţia pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25 °C şi sunt fiabile chiar şi în timpul verilor foarte calde, graţie consumului minim de apă.
 
Piesele de Caroserie Originale ŠKODA       

📌   beneficiază de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine în aceiaşi parametri greutatea originală a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum şi aspectele legate de siguranţa pasivă.

Nu lăsa vremea rea să te surprindă. Vino PEX Ploiesti și fă din timp verificarea de iarnă pentru automobilul tau ŠKODA

Stiati ca aproape jumatate din totalul accidentelor fatale au loc pe timp de noapte? Becurile originale ŠKODA asigura toate nevoile de iluminare ale unui automobil ŠKODA. Sunt adaptate, intr-o maniera perfect echilibrata, la toate componentele sistemului de iluminare.

Curelele de distribuţie

…  sunt confecţionate din fibre de sticlă şi sintetice rezistente. Au un strat rezistent la uzură şi pot face faţă rigorilor unei utilizări dure, frecvente şi într-o gamă variată de condiţii.

…  fac posibilă păstrarea, în orice moment, a reglajelor precise ale motorului.

…  sunt rezistente la căldură şi umezeală şi pot suporta fluctuaţii de temperatură, care variază între frigul polar şi căldura mistuitoare a motorului.

…  funcţionează bine împreună cu Întinzătoarele Originale, care menţin tensiunea optimă în cureaua de distribuţie. Utilizarea în acest mod le va extinde şi durata de viaţă. 

…  sunt înlocuite, împreună cu întinzătoarele compatibile şi rolele pentru mişcare inversă. Kitul oferă avantaje din punctul de vedere al cheltuielilor de întreţinere şi limitează costurile de manoperă pentru această operaţiune la o singură vizită la service.

• Piesele Economice reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă? Acestea sunt proiectate special pentru aceste automobile şi le păstrează valoarea de piaţă actuală.

• Atunci când au proiectat gama de Piese Economice, inginerii noştri au urmărit să micşoreze costurile, fără să compromită siguranţa şi performanţele?

PIESELE ECONOMICE ŠKODA …

…  au fost proiectate special pentru automobilele cu experienţă mai mare de cinci ani, pentru a permite reparaţii adaptate vârstei automobilului. 

… sunt piese originale şi se bucură de aportul tehnologic al mărcii. Acestea sunt testate şi aprobate de către inginerii noştri.

… sunt disponibile în pachete cu preţuri interesante, ce includ şi manopera. De aceea, veţi şti încă de la început cât va costa reparaţia. 

… sunt disponibile pentru repararea multor piese de uzură comune. De exemplu, există plăcuţe şi discuri de frână, tobe de eşapament, baterii şi amortizoare în variantă economică.

Pentru sănătatea ta și a pasagerilor igienizează instalația de climatizare și schimbă filtrul de polen și praf cu unul antialergenic.
Filtrul antialergenic
– captează și neutralizează alergenii
– filtrează substanțele toxice
– previne formarea mirosurilor neplăcute
Filtrele de prof si polen originale Skoda asigura retinerea eficienta a particulelor daunatoare care sunt transportate in aer.
Sunt realizate in doua straturi. Primul strat filtreaza particule mari de prf si calamina. Cel de-al doilea strat indeparteaza un numar mare de spori de ciuperci si polenul, care pot sa afecteze plamanii.
 
Stergatoarele originale Skoda
Rezidurie dure, de la insectele lipite de parbriz, precum si gheata si temperaturile scazute din timpul iernii pot deteriora muchia fina a lamei stegatoarelor.
Materialele din care sunt fabricate lamele stergatoarelor originale Skoda, sunt foarte rezistente la temperatiri mici si permit functionarea acestoara in parametri normali chiar si in timpul iernilor grele.
 
Franele Skoda
Stiati ca manevrabilitatea, greutatea, viteza, si mai ales, calitatea componentelor automobilului dvs influenteaza, in mod decisiv, raspunsul automobilului la apasarea pedalei de frana?
Franele originale Skoda sunt proiectate in concordanta cu greutatea si viteza maxima a autovehiculului. Astfel, compozitia materialului, greutatea si grosimea discurilor si placutelor variaza in functie de motor.

In partea frontala a motorului este pozitionata cureaua de distribuitie, care conecteaza arborele cotit de axul cu came. Curelele de distribuitie originale Skoda, sunt confectionate din fibra de sticla si sintetice de inalta rezistenta. Au un strat rezistent la uzura si pot face fata rigorilor unei utilizari dure, frecvente si intr-o gama variata de conditii.

Un parbriz trebuie sa ofere mereu vizibiliate impecabila. La urma urmei, siguranta in trafic este posibila doar pentru cei care pot vedea tot. Parbrizele originale Skoda, sunt proiectate confom specificatiilor producatorului, tinadu-se cont de cerintele intregii game de modele, in asa fel incat sa poate fi pastrat efectul de stabilitate in structura automobilului.

Călătoreşte în siguranţă cu anvelopele potrivite

Informaţii utile despre anvelopele de iarnă

❄️🌨️ Nu lăsa vremea rea să te ia prin surprindere!
Pregătește-ți din timp automobilul pentru sezonul rece.

Toamna si iarna. Temperaturi scazute, umiditate ridicata, zapada, gheata, sare si nisip pe drumuri…Acestea sunt conditiile pentru care soferii ar trebui sa isi pregateasca masinile. Mecanicii de la service-ul autorizat Skoda efectueaza toate verificarile si lucreaza in concordanta cu indicatiile producatorului. Ca rezultat, poti conta pe ei in pregatirea masinii tale pentru sezonul de iarna.

• Atunci când au proiectat gama de Piese Economice, inginerii noştri au urmărit să micşoreze costurile, fără să compromită siguranţa şi performanţele?

PIESELE ECONOMICE ŠKODA …

… sunt disponibile în pachete cu preţuri interesante, ce includ şi manopera. De aceea, veţi şti încă de la început cât va costa reparaţia.

… sunt disponibile pentru repararea multor piese de uzură comune. De exemplu, există plăcuţe şi discuri de frână, tobe de eşapament, baterii şi amortizoare în variantă economică.

X