Auto – Filme SEAT

Sunt adaptate, într-o manieră echilibrată, la componentele sistemului de iluminare.

Păstrează un nivel constant de iluminare, conform standardelor ECE, până cu puţin timp înainte de sfârşitul duratei lor de viaţă. Prin comparaţie, becurile ieftine se îmbâcsesc adesea cu particule de carbon, ceea ce le scade în mod constant nivelul de iluminare.

Sunt disponibile la calitate standard şi, în multe cazuri, atât în versiuni LongLife (durată mare de funcţionare) cât şi SuperLongLife (durată extinsă de funcţionare). Automobilele SEAT au, în general, în echiparea standard, becuri de tip LongLife.

Bateriile originale SEAT

Nu lăsa vremea rea să te surprindă. Vino la PEX Ploiesti și fă din timp verificarea de iarnă pentru automobilul tau SEAT

Curele de distribuție Originale Seat

Sunt confecţionate din fibre de sticlă şi sintetice rezistente. Au un strat rezistent la uzură şi pot face faţă rigorilor unei utilizări frecvente şi într-o gamă variată de condiţii.

Fac posibilă păstrarea, în orice moment, a reglajelor precise ale motorului.

Sunt rezistente la căldură şi umezeală şi pot suporta fluctuaţii de temperatură.

Amortizoarele Originale…

… pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini, la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei.
… menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, oferind astfel un contact mai bun cu solul.
… sunt proiectate pentru fiecare model în parte. Funcţionează optim în combinaţie cu gama de componente de suspensie, inclusiv frâne şi sisteme de asistenţă a şoferului, destinate siguranţei.

Pentru sănătatea ta și a pasagerilor igienizează instalația de climatizare și schimbă filtrul de polen și praf cu unul antialergenic.
Pentru siguranța călătoriilor tale verifică periodic sistemul de frânare.
 
Stergatoarele SEAT
Lamele stergatoarelor au o contributie semnificativa la siguranta traficului. si, cu toate acestea, in comparatie cu celelalte componente care au legatura cu siguranta, stergatoarelor li se acorda cea mai putina atentie.
Lamele stergatoarelor originale SEAT curata bine in timpul orcarui tip de precipitatii si la toate temperaturile, fara sa lase dare pe parbriz, asigura o presiune egala pe toata zona de contact, gatie sinelor flexibile de inalta precizie, care sunt perfet adaptate curburii parbrizului.
Franele SEAT 
Franele reprezinta cel mai important sistem de siguranta al autovehiculului si sunt cruciale in pastrarea sigurantei dumneavoastra. Acestea trebuie pastrate in stare perfecta de functionare, mai ales pentru a functiona rapid si eficient in situatii periculoase.
Franele originale SEAT ofera performante mai bune si distante de franare mai mici, asigurand astfel un nivel optim de siguranta in diverse conditii climatice si pe o plaja larga de viteze.
 

In partea frontala a motorului este pozitionata cureaua de distribuitie, care conecteaza arborele cotit de axul cu came. Curelele de distribuitie originale Seat, sunt confectionate din fibra de sticla si sintetice de inalta rezistenta. Au un strat rezistent la uzura si pot face fata rigorilor unei utilizari dure, frecvente si intr-o gama variata de conditii.

Un parbriz trebuie sa ofere mereu vizibiliate impecabila. La urma urmei, siguranta in trafic este posibila doar pentru cei care pot vedea tot. Parbrizele Originale Seat, sunt proiectate confom specificatiilor producatorului, tinadu-se cont de cerintele intregii game de modele, in asa fel incat sa poate fi pastrat efectul de stabilitate in structura automobilului.

Călătoreşte în siguranţă cu anvelopele potrivite

Informaţii utile despre anvelopele de iarnă

❄️🌨️ Nu lăsa vremea rea să te ia prin surprindere!
Pregătește-ți din timp automobilul pentru sezonul rece.

Toamna si iarna. Temperaturi scazute, umiditate ridicata, zapada, gheata, sare si nisip pe drumuri…Acestea sunt conditiile pentru care soferii ar trebui sa isi pregateasca masinile. Mecanicii de la service-ul autorizat PEX efectueaza toate verificarile si lucreaza in concordanta cu indicatiile producatorului. Ca rezultat, poti conta pe ei in pregatirea masinii tale pentru sezonul de iarna.

  • Anumite componente, cum ar fi plăcuţele de frână, tobele de eşapament şi amortizoarele sunt supuse unei solicitări intense şi odată cu uzarea treptată a acestora este compromisă siguranţa automobilului?
  • Piesele Economice reprezintă soluţia inteligentă pentru automobilele cu experienţă? Acestea sunt proiectate special pentru aceste automobile şi le păstrează valoarea de piaţă actuală.
  • Atunci când au proiectat gama de Piese Economice, inginerii noştri au urmărit să micşoreze costurile, fără să compromită siguranţa şi performanţele?
X