Auto – Constatari daune

CONSTATARI DAUNE

Ghid de urgență în caz de accident

Pentru detalii, consilierii noștri de service-caroserie vă stau la dispoziție la: 0244-596.751; 0735.600.679 | service1@pex.ro

Dorim să vă informăm cu privire la câteva aspecte legate de efectuarea reparațiilor în caz de accident, recomandări care au ca finalitate siguranța proprie și cea a bunurilor Dumneavoastră.

În caz de accident, vă recomandăm cu toată responsabilitatea ca reparația mașinii Dumneavoastră să fie realizată la service-ul PEX – service autorizat Volkswagen, ŠKODA, SEAT.

Vă reamintim ca singura persoană care decide unde se repară autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei.

Vă informăm asupra acestor aspecte întrucât există societăți de asigurare care recomandă efectuarea reparațiilor autovehiculului avariat în unități service care nu sunt agreate de Producatorul ŠKODA, Volkswagen sau SEAT și nici de Registrul Auto Român (RAR).

Societățile de asigurări nu pot impune atelierul unde se va efectua reparația autovehiculului pe care îl detineti, nici măcar atunci când reparația trebuie făcută pe Polița RCA a celui care v-a avariat mașina. În cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual și în acest sens primește împuternicire pentru efectuarea reparațiilor doar la service autorizat de către producătorul ŠKODA, Volkswagen sau SEAT.

Dorim să fiți informat asupra drepturilor dvs de a vă repara autoturismul într-o reprezentanță, având siguranța unei lucrări de calitate, efectuată de un personal calificat, aliniat la cerințele producătorului ŠKODA, Volkswagen sau SEAT, cu garanție de 3 ani la vopsea și 10 sau 12 la caroserie.

X