Auto – Volkswagen – Aplicația We Connect Go

Aplicația We Connect Go

Asistentul tău personal pentru vehicul

Conectează-ți smartphone-ul cu dispozitivul DataPlug* și transformă-ți Volkswagen-ul într-un vehicul Connectat. Aplicația noastră We Connect Go se utilizează foarte simplu prin Bluetooth. Aplicația noastră constituie provocarea potrivită indiferent dacă este utilizată în scop privat sau comercial. Pentru informații suplimentare  ia legătura direct cu partenerul tău Volkswagen și descarcă aplicația în mod gratuit.

Detalii la dealer-ul tau PEX.

Păstrează-ți vehiculul în vizor.
„Volkswagen-ul meu” îți indică principalele informații referitoare la vehiculul tău, de exemplu kilometrajul, prima înmatriculare, intervalele de service obligatorii precum și instrucțiuni și avertizări actualizate, împreună cu explicații adecvate și recomandări de acțiune.
La punctul „Anvelopele mele” poți să adaugi datele anvelopelor de pe mașină și să stabilești tipul de anvelope. Apoi poți să accesezi anvelopele în aplicație, poți să treci producătorul, performanța în trafic, data de fabricație și să completezi și să stabilești o programare pentru schimbarea anvelopelor. 

Salvează locul în care ai parcat.
Caracteristica referitoare la locul de parcare îți oferă o localizare a vehiculului, prin salvarea automată și indicarea pe o hartă a ultimei locații cunoscute a vehiculului tău. În plus, localizarea vehiculului îți oferă posibilitatea de a naviga la locul de parcare al vehiculului și de a distribui altor persoane, de exemplu unor membri ai familiei coordonatele GPS prin intermediul WhatsApp. În plus, se înregistrează automat durata parcării la locația salvată, astfel încât să puteți evita ușor tichete de parcare expirate.

Imagine de ansamblu asupra alimentărilor.
Înregistrează alimentările cu combustibil și îți furnizează datele* într-un tablou sinoptic. Astfel, imediat după pornirea Volkswagen-ului tău, DataPlug va transmite aplicației datele referitoare la nivelul de umplere al rezervorului mașinii tale. În cazul în care se constată o alimentare, aplicația îți furnizează imediat o observație și dacă dorești, poți trece imediat date detaliate (de ex. să introduci câți litri ai alimentat). Astfel, ai mereu o imagine de ansamblu privind locurile în care ai alimentat și la ce preț, precum și cât cheltui lunar.

Îmbunătățește-ți stilul de condus.
Evaluarea stilului tău de condus:
cum conduci mai eficient și economisești combustibil în același timp. Aici se analizează mai exact stilul tău de condus: Se consemnează și îți sunt redate într-un singur grafic accelerarea, comportamentul de frânare, viteza, turațiile și temperatura agentului de răcire.

Acumulează puncte și trofee.
Bucură-te de sarcini și provocări diverse: În cadrul provocărilor te poți lua la întrecere cu alți conducători Volkswagen și poți să aduni puncte și trofee. Există diferite moduri în care poți acumula puncte: stil de condus eficient – de exemplu evitând călătorii scurte; provocări câștigate – de exemplu când vizitezi salonul tău auto; și utilizarea regulată a aplicației. Îndată ce atingi un anumit punctaj, treci la nivelul următor și devii deschis la noi provocări. Provocările se diversifică cu ocazia unor actualizări noi, iar astfel distracția continuă.

Caută parteneru l tău de service Volkswagen.
La setarea aplicației, introduci partenerul tău de service preferat, astfel încât să poți accesa datele de contact necesare simplu, oricând și în cel mai scurt timp.
Interfața de start a aplicației permite navigarea unor rute și apelare telefonică directă. În plus, ai și pe drum o conexiune directă cu service-ul Volkswagen și ți se afișează o listă a saloanelor auto din apropiere.  Ți s-a aprins o lampă de avertizare pe bordul vehiculului? Ai nevoie de o programare pentru inspecția tehnică? We Connect Go recunoaște avertizările vehiculului și transmite dealerului preferat, cu confirmarea ta, o solicitare de programare pentru service.

X