Auto – Volkswagen – Aplicația We Connect Go

                                                      We Connect Go

Doriți să utilizați funcții practice de conectivitate la Volkswagen, dar nu aveți We Connect sau Car-Net în vehicul? Nici o problemă. Împreună cu DataPlug, puteți conecta aplicația “We Connect Go” la noua dvs. mașină sau model începând din 2008, în cel mai scurt timp.

Utilizând aplicația “We Connect Go” (iOS / Android), smartphone-ul dumneavoastră se conectează prin Bluetooth, utilizând DataPlug, cu autovehiculul dumneavoastră Volkswagen și îl transformă imediat într-un autovehicul conectat. La toate autovehiculele noi, acest lucru este posibil ca standard, dar multe modele fabricate după 2008 pot fi echipate ulterior, într-un mod simplu. Vă vom prezenta aici avantajele de avea întotdeauna la îndemână toate informațiile importante despre autovehiculul dumneavoastră Volkswagen.

Toate informațiile importante despre autovehicul dintr-o singură sursă.
Porniți la drum cu We Connect Go!

În zona “Autovehiculul meu Volkswagen” a aplicației “We Connect Go” găsiți cele mai importante informații despre mașina dumneavoastră, de exemplu numărul de kilometri parcurși și nivelul de combustibil, seria de identificare a autovehiculului sau intervalele de service.

La “Anvelopele mele”, introduceți pur și simplu producătorul, tipul anvelopei, distanța parcursă și data de producție. Și dacă doriți, programarea pentru înlocuirea anvelopelor la partenerul Volkswagen este doar la un clic distanță.

Înregistrarea deplasărilor și costurilor de alimentare

Cu foaia de parcurs digitală pot fi înregistrate și afișate toate informațiile importante: Punctul de plecare, destinația, data, ora, durata, traseul – chiar și costurile cu combustibilul, pentru fiecare deplasare. Definiți traseele individuale ca private, comerciale sau de serviciu și dacă este necesar, exportați totul prin aplicație, în format PDF.

Monitorizarea rezervorului arată când și unde ați alimentat, la ce preț și cât de mari sunt cheltuielile lunare. În acest scop, DataPlug transmite informații referitoare la nivelul de umplere al rezervorului către aplicație, imediat ce autovehiculul dumneavoastră este pornit. Dacă aplicația înregistrează un proces de alimentare, veți primi o indicație care vă va aminti să înregistrați sumele cheltuite cu alimentarea.

Optimizarea stilului de conducere

Îmbunătățiți-vă stilul de conducere cu ajutorul recomandărilor practice din aplicație. Analiza stilului de conducere vă ajută să conduceți mai eficient și să economisiți combustibil. În acest scop se măsoară accelerația, viteza, turația, comportamentul la frânare și temperatura lichidului de răcire, acestea fiind reprezentate într-un grafic.

Statistica deplasării evaluează datele de deplasare și afișează o reprezentare statistică detaliată a tuturor informațiilor relevante, ca de exemplu kilometri parcurși și durata deplasării, cantitatea alimentată și costurile cu combustibilul, deplasările pe timp de zi și noapte precum și stilul de conducere eficient și numărul de provocări câștigate. Veți vedea imediat cum se reflectă stilul dumneavoastră de conducere asupra consumului.

 

În cazul unei pene sau unui accident, puteți apela serviciul național permanent de asistență în caz de pană sau linia telefonică permanentă de asistență Volkswagen, în țară și străinătate, direct prin funcția Apel de urgență a aplicației. Vor fi transmise datele autovehiculului și locația actuală și se pot primi recomandări pentru comportamentul în caz de urgență. Astfel sunteți ajutat rapid, când este nevoie.

La “Pană și asistență” sunt afișate și lămpile de avertizare și control ale autovehiculului. Explicațiile suplimentare vă ajută să păstrați controlul și vă oferă sfaturi cu privire la ce trebuie să faceți, de exemplu, dacă se aprinde o lampă de control.

În cazul unei urgențe, asistența poate fi apelată rapid

Găsiți autovehiculul, în loc să îl căutați

We Connect Go știe unde se află autovehiculul dumneavoastră – aplicația memorează automat ultima locație de parcare. Astfel puteți utiliza aplicația pentru a fi ghidat spre autovehiculul dumneavoastră – sau puteți partaja coordonatele GPS, de exemplu cu prietenii. Și ca să nu vă faceți griji cu privire la tichetele de parcare expirate, aplicația memorează și durata parcării

Acceptați provocări noi

Adunați puncte și trofee, de exemplu printr-un stil de conducere eficient, vizite în centrul de comercializare sau utilizarea regulată a aplicației. După ce ați acumulat un anumit număr de puncte avansați la nivelul următor, la fiecare nivel vă calificați pentru noi provocări. Pe scurt: distracție fără sfârșit.

Stabilirea rapidă și simplă a programărilor în service!

De acum puteți utiliza aplicația pentru a contacta în orice moment partenerul de service Volkswagen preferat și a solicita sau a face direct o programare în service. Serviciul permite chiar și apelarea directă și ghidarea în traseu. We Connect Go recunoaște și semnalele de avertizare de la autovehiculul dumneavoastră și transmite, odată cu confirmarea dumneavoastră, și o solicitare de programare pentru inspecție. Toate datele relevante ale autovehiculului vor fi transmise partenerului dvs. de service. În acest fel, acesta află direct care este problema și cât timp trebuie să planifice pentru remediere. Un service inteligent.

Aveți deja un DataPlug? În acest mod instalați We Connect Go.

Descărcarea aplicației și conectarea

Prin We Connect Go, autovehiculul dumneavoastră transmite informații către smartphone-ul dumneavoastră conectat prin Bluetooth. Pentru aceasta, introduceți DataPlug pur și simplu în mufa de diagnoză a autovehiculului și descărcați gratuit aplicația “We Connect Go” pentru smartphone-ul dumneavoastră.

Download App Store

Download Google Play

 

Nu aveți încă un DataPlug? În acest mod interconectați autovehiculul cu We Connect Go.

 

 

Trei pași pentru un autovehicul interconectat

  1. Verificați dacă autovehiculul dumneavoastră Volkswagen este compatibil cu We Connect Go.
  2. Descărcați aplicația “We Connect Go” pentru Android sau iOS.
  3. Instalați DataPlug de la dealerul dumneavoastră Volkswagen și urmați pașii de activare din aplicație.

Verificați compatibilitatea

Aplicația We Connect Go

Asistentul tău personal pentru vehicul

Conectează-ți smartphone-ul cu dispozitivul DataPlug* și transformă-ți Volkswagen-ul într-un vehicul Connectat. Aplicația noastră We Connect Go se utilizează foarte simplu prin Bluetooth. Aplicația noastră constituie provocarea potrivită indiferent dacă este utilizată în scop privat sau comercial. Pentru informații suplimentare  ia legătura direct cu partenerul tău Volkswagen și descarcă aplicația în mod gratuit.

Detalii la dealer-ul tau PEX.

Păstrează-ți vehiculul în vizor.
„Volkswagen-ul meu” îți indică principalele informații referitoare la vehiculul tău, de exemplu kilometrajul, prima înmatriculare, intervalele de service obligatorii precum și instrucțiuni și avertizări actualizate, împreună cu explicații adecvate și recomandări de acțiune.
La punctul „Anvelopele mele” poți să adaugi datele anvelopelor de pe mașină și să stabilești tipul de anvelope. Apoi poți să accesezi anvelopele în aplicație, poți să treci producătorul, performanța în trafic, data de fabricație și să completezi și să stabilești o programare pentru schimbarea anvelopelor. 

Salvează locul în care ai parcat.
Caracteristica referitoare la locul de parcare îți oferă o localizare a vehiculului, prin salvarea automată și indicarea pe o hartă a ultimei locații cunoscute a vehiculului tău. În plus, localizarea vehiculului îți oferă posibilitatea de a naviga la locul de parcare al vehiculului și de a distribui altor persoane, de exemplu unor membri ai familiei coordonatele GPS prin intermediul WhatsApp. În plus, se înregistrează automat durata parcării la locația salvată, astfel încât să puteți evita ușor tichete de parcare expirate.

Imagine de ansamblu asupra alimentărilor.
Înregistrează alimentările cu combustibil și îți furnizează datele* într-un tablou sinoptic. Astfel, imediat după pornirea Volkswagen-ului tău, DataPlug va transmite aplicației datele referitoare la nivelul de umplere al rezervorului mașinii tale. În cazul în care se constată o alimentare, aplicația îți furnizează imediat o observație și dacă dorești, poți trece imediat date detaliate (de ex. să introduci câți litri ai alimentat). Astfel, ai mereu o imagine de ansamblu privind locurile în care ai alimentat și la ce preț, precum și cât cheltui lunar.

Îmbunătățește-ți stilul de condus.
Evaluarea stilului tău de condus:
cum conduci mai eficient și economisești combustibil în același timp. Aici se analizează mai exact stilul tău de condus: Se consemnează și îți sunt redate într-un singur grafic accelerarea, comportamentul de frânare, viteza, turațiile și temperatura agentului de răcire.

Acumulează puncte și trofee.
Bucură-te de sarcini și provocări diverse: În cadrul provocărilor te poți lua la întrecere cu alți conducători Volkswagen și poți să aduni puncte și trofee. Există diferite moduri în care poți acumula puncte: stil de condus eficient – de exemplu evitând călătorii scurte; provocări câștigate – de exemplu când vizitezi salonul tău auto; și utilizarea regulată a aplicației. Îndată ce atingi un anumit punctaj, treci la nivelul următor și devii deschis la noi provocări. Provocările se diversifică cu ocazia unor actualizări noi, iar astfel distracția continuă.

Caută parteneru l tău de service Volkswagen.
La setarea aplicației, introduci partenerul tău de service preferat, astfel încât să poți accesa datele de contact necesare simplu, oricând și în cel mai scurt timp.
Interfața de start a aplicației permite navigarea unor rute și apelare telefonică directă. În plus, ai și pe drum o conexiune directă cu service-ul Volkswagen și ți se afișează o listă a saloanelor auto din apropiere.  Ți s-a aprins o lampă de avertizare pe bordul vehiculului? Ai nevoie de o programare pentru inspecția tehnică? We Connect Go recunoaște avertizările vehiculului și transmite dealerului preferat, cu confirmarea ta, o solicitare de programare pentru service.

X