banner_farmacie_1200x300

PEX FARMACIE

Premium Banner gives you a wide range of styles and options that you will definitely fall in love with

Centrul de Afacere PEX Farmacii

Pe piata farmaceutica din Ploiesti, functionam cu trei unitati farmaceutice AMON-PEX, cunoscute ca farmacii in care se desfasoara o activitate de calitate si profesionala, orientate spre traditie si pacient. Avem personal calificat si amabil la care adaugam o atmosfera placuta si ambianta primitoare. Sloganul nostru este: AMON PEX – farmaciile tale de incredere.

Eliberare in regim compensat si cu plata integral, conform legislatiei in vigoare. Medicamentele se elibereaza din stocul disponibil in farmacie sau, prin precomanda care se onoreaza in max.24 ore, astfel incat pacientul sa fie tratat cu respectul si consideratia cuvenite.
Farmacia dispune de o gama foarte variata de produse pentru a putea onora cereri la orice nivel de pret si calitate..

Produse naturiste de origine vegetala, animala si minerala – comprimate, extracte, tincturi, uleiuri volatile in solutie sau capsule, creme, unguente si emulsii.

De la A la Z, orice planta medicinala sau aromatica, simple sau amestecuri, doze, capsule sau vrac.

PENTRU COPII: lapte praf, hrana, concentrate si sucuri, produse si accesorii pentru alimentatia naturala si artificiala, absorbante si cosmetice; jucarii.

PENTRU ADULTI produse de igiena si intretinere: tampoane si scutece, sampoane, periute si paste de dinti, sampoane si balsamuri de par, lotiuni; produse de infrumusetare: creme, vopsele, nuantatoare si accesorii pentru par, lac de unghii si ustensile pentru manichiura, rujuri si protectoare pentru buze.

Servicii de masurarea tensiunii arteriale.
Servicii de masurarea greutati, inaltimii – valorii Indicelui de Masa Corporala (IMC-ului).

Close Menu