PEX Asig

Dezvoltam si perfectionam constant servicii pe care le pune la dispozitia clientilor nostrii.

 Prin divizia PEX Asigurari suntem parteneri cu cele mai importante societati de asigurare: Porsche Asigurari, Allianz-Tiriac, Uniqa, Generali, Groupama, Euroins.

Ai toate avantajele cu politele incheiate prin PEX Asigurari!

Consultanta in alegerea unui asigurator bun, in functie de necesitatile dumneavoastra, din portofoliul celor mai importante societati de asigurate. Ca parteneri de drum, va oferim sprijinul nostru in toate actiunile demarate catre asigurator.
Consilier dedicat - suntem mereu cu un pas inainte si ne gandim la situatiile in care sunteti pusi in fata demersurilor in vederea alegerii asiguratorului.
In caz de accident va garantam operativitate. Ne sunati si suntem langa dumneavoastra!

Consilier Ploiesti, Popa Farcas, 45:
Consiliere poliţe RCA şi CASCO: 0733 020 429
Consiliere în caz de accident: 0735 600 678 


De ce sa alegi un asigurator bun?

Iti prezentam principalele motive pentru care sa alegi un ASIGURATOR bun:

Asigurarea RCA este pentru tine. Tu esti cel asigurat, nu cel pe care il pagubesti in caz de incident rutier;
In cazul unui incident rutier soldat cu victime, pe urma caruia se cer despagubiri pentru vatamari corporale si despagubiri morale, ai nevoie de un ASIGURATOR care sa acopere aceste DESPAGUBIRI si sa onoreze achitarea lor;
In cazul unui incident rutier soldat doar cu pagube materiale, daca pagubitul actioneaza in judecata prin proces civil pe cel ce a produs paguba (pentru ca Asiguratorul nu isi achita obligatiile in timp util fata de pagubit), pagubitul va castiga procesul. Cel ce a produs paguba va trebui sa plateasca daunele provocate si apoi sa-si recupereze paguba de la Asiguratorul pe care l-a ales;
Nu in ultimul rand, Asiguratorul pe care il alegi trebuie sa fie in relatii bune cu Serviceurile in care ai dori sa iti repari autoturismul.